Over de trimsalon

Over de trimsalon

Let op! Op het moment worden er geen nieuwe klanten meer aangenomen bij de trimsalon i.v.m. drukte.

 

 

Openingstijden
U kunt altijd bellen voor een afspraak. Wanneer ik niet in staat ben direct de telefoon te beantwoorden, zal ik u altijd dezelfde dag terugbellen. Laat u dan wel even uw naam en telefoonnummer achter in de voicemail?

Openingstijden zijn op afspraak. Avonduren en weekenden zijn mogelijk!
Een standaard behandeling omvat:

  • Wassen met shampoo en vacht specifieke conditioner
  • Drogen en ontwollen (eventueel ontklitten)
  • Bewerking van de vacht: scheren, plukken/strippen, effileren of knippen
  • Ogen en oren schoonmaken
  • Nagels verzorgen
  • Na afloop iets lekkers voor de hond

Werkwijze
Op het afgesproken tijdstip komt u de hond naar de salon brengen en na afloop komt u uw hond weer ophalen.

In principe blijft u niet bij de behandeling aanwezig. In een onbekende omgeving zoekt de hond toenadering van en naar de eigenaar. Dit brengt een hoop onrust met zich mee en beïnvloedt het resultaat op een negatieve wijze. Ik geef u wel een indicatie op, hoe lang de behandeling ongeveer gaat duren. Toch kan het zijn dat de behandeling langer duurt dan gepland. Ik bel u daarom zodra de hond bijna klaar is. Dit voorkomt voor u onnodig wachten bij het ophalen van uw hond en voor uw hond onnodige onrust bij het weerzien van zijn baasje.

De individuele hond zal altijd als uitgangspunt genomen worden.

Wanneer u meteen een vervolgafspraak maakt krijgt u een afsprakenkaartje mee waarop de volgende afspraak genoteerd staat.

Eerste afspraak
Bij de eerste afspraak worden uw contactgegevens genoteerd en bespreken wij de mogelijkheden van uw ras. Geeft u in dit gesprek ook aan waar wij rekening mee moeten houden? Zorgt u er alstublieft voor dat uw hond alle verplichte entingen heeft gehad en is behandeld tegen vlooien, mijten en parasieten. Dit voorkomt een hoop problemen.

Vlooien?
Wanneer uw hond toch vlooien heeft, is een behandeling toch mogelijk. Maar u moet er dan wel rekening meehouden, dat de afspraak op het einde van de dag wordt ingepland (dit in verband met schoonmaakwerkzaamheden achteraf zodat er niets verspreid wordt). De hond wordt gewassen met een speciale shampoo die de vlooien dood maakt. Vervolgens verloopt de behandeling zoals normaal.

Het best behandelt u tijdens de behandeling van uw hond, ook meteen uw huis. En neemt u hier vooral de ligplaatsen van de hond in mee. Dit omdat maar 5% van de vlooien op de hond zit. De rest bevindt zich in de omgeving van de hond. Alleen de hond behandelen tegen vlooien, werkt alleen maar wanneer de hond de vlooien van buiten heeft opgepikt.


Betaling

Op dit moment kunt u alleen contant betalen, pinnen is nog niet mogelijk. Houdt u hiermee rekening?