Privéles

Privéles

Privé les

 

Foto door DigiVaria

 

Let op! Helaas gaan de nieuwe lessen pas rond februari/maart van start. Het veld is nog niet gereed na het egaliseren en wordt ingezaaid zodra het weer het toelaat, hierna zullen de cursussen en lessen weer kunnen starten.

 

 

Wanneer groepslessen voor u en/of uw hond geen optie zijn, zijn er ook privélessen mogelijk bij Het Hondenkruispunt. Alle cursussen kunnen zowel in groepsverband als individueel gevolgd worden. Ook kan er bij privé lessen gewerkt worden aan specifieke problemen, informeer hiervoor bij ons!

De privélessen zijn in principe op of rond ons trainingsveld in Heel, op aanvraag is een privé-les op locatie (rondom Heel of Roermond) ook mogelijk, afhankelijk van hetgeen waaraan u wilt werken. Het moment van de les kunnen we samen bepalen. Om u aan te melden voor een privéles verzoeken wij u een mail te sturen naar info@hethondenkruispunt.nl

Een privéles duurt ongeveer 30 minuten, en het lesgeld op onze trainingslocatie bedraagt € 15,-* per les. Indien de privé les op een andere locatie is dan Heel komt hier een toeslag op van 5 euro, tenzij anders afgesproken.

 

*= per 1 juli 2018 zal de prijs verhoogd worden naar €20,- per privéles.